Виберіть свою мову

Комплексне забезпечення якості технологічних процесів та систем 2024

Шановні друзі і колеги!

Запрошуємо Вас 23-24 травня 2024 року відвідати перлину українського Полісся, місто-герой Чернігів і взяти участь у роботі ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «КОМПЛЕКСНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ТА СИСТЕМ», яка відбудеться на базі Національного університету «Чернігівська політехніка».

💥   💥   💥

Шановні друзі і колеги!

Запрошуємо Вас 23-24 травня 2024 року відвідати перлину українського Полісся, місто-герой Чернігів і взяти участь у роботі ХІV Міжнародної науково-практичної конференції «КОМПЛЕКСНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ ТА СИСТЕМ», яка відбудеться на базі Національного університету «Чернігівська політехніка».

 

 Мета проведення конференції: зустріч з друзями і однодумцями в науковій та освітній сферах, розширення кола контактів, інформування про цікаві наукові розробки і результати досліджень, обмін досвідом.

 

Основні робочі дні конференції 23-24 травня 2024 року.

Тези доповіді необхідно подати до 20 травня 2024 року.

На сайті конференції www.conference-chernihiv-polytechnik.com ви зможете дізнатись більш повну інформацію стосовно організації конференції, особливостей її проведення, а також іншу важливу інформацію.

 

У 2024 році робота конференції буде проводитись за 9 тематичними секціями:

Секція 1. Технологічні процеси та системи машинобудівного виробництва.

Секція 2. Технології деревообробки і меблевого виробництва.

Секція 3. Гідравлічні та пневматичні системи.

Секція 4. Технологічні процеси та системи хімічної, легкої, переробної та харчової промисловості.

Секція 5. Зварювання та споріднені процеси і технології. Матеріалознавство.

Секція 6. Сучасні ефективні технології у будівництві, архітектурі та дизайні. Геодезія та землеустрій.

Секція 7. Раціональне природокористування та ресурсозбереження. Електроніка. Електроенергетика, електромеханіка.

Секція 8. Інформаційні системи та технології. Комп'ютерна інженерія. Кібербезпека. Інформаційно-вимірювальні системи.

Секція 9. Економічні, правові та соціально-психологічні аспекти забезпечення якості та ефективності процесів і систем. Сучасна освіта.

 

Якщо у вас або ваших колег є цікаві матеріали за тематикою конференції – запрошуємо виступити з доповіддю на пленарному засіданні конференції або в рамках круглого столу «Інновації в науці та освіті: новітні тренди і технології».

 

КАЛЕНДАР КОНФЕРЕНЦІЇ

20.05.24 р. – граничний термін прийому тез доповідей та сплати організаційного внеску

22.05.24 р. – затвердження та розсилання програми конференції

22.05.24 р. – розсилання електронних матеріалів з тезами доповідей

23.05.24 р. – відкриття конференції, пленарне засідання, екскурсійно – пізнавальні заходи по м. Чернігову, дружня вечеря.

24.05.24 р.робота у секціях, круглий стіл на тему: Інновації в науці та освіті: новітні тренди і технології, закриття конференції.

 

Традиційно до початку роботи конференції буде видано збірник матеріалів конференції.

Вимоги щодо оформлення тез порівняно з минулими роками не змінилися. Приклад оформлення тез доповіді можна скачати з сайту конференції www.conference-chernihiv-polytechnik.com/publikatsiya-tez/. Там же відображена більш детальна інформація про конференцію.

Інформаційний лист-запрошення з більш детальною інформацією про конференцію можна скачати за посиланням: Скачати інформаційний лист-запрошення.

 

ПРОСИМО ІНФОРМАЦІЮ ЩОДО КОНФЕРЕНЦІЇ ДОВЕСТИ ДО СВОЇХ КОЛЕГ ТА РОЗПОВСЮДИТИ ВСІМ ЗАЦІКАВЛЕНИМ ОСОБАМ.

Щиро дякуємо Вам за співпрацю та підтримку нашої конференції!

 

У випадку, якщо в подальшому Ви не бажаєте отримувати повідомлення з приводу цієї конференції, повідомте про це на одну з цих адрес

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
З повагою, Сергій Сапон
Best regards, Serhii Sapon
mob. +38 097 384 41 97
e-mail: s.Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.@Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.